ISSUU

Bon dia,

Si ja coneixeu Adobe Acrobat Professional per transformar els vostres arxius en format pdf, heu de conèixer ISSUU. Aquesta web és una mena de quiosc digital, on els usuaris, registrats lliurement, poden afegir els seus documents a una llibreria, i gratis ehhh! Els que eren pdf, ISSUU els reformateja perquè es pùguin visualitzar de manera dinàmica, com si es tractessin de revistes digitals (publicació electrónica). També es pot fer un seguiment del material que pengen altres usuaris, afegint la seva feina a favorits o catàlegs teus, creant sinèrgies i relacions, com en una xarxa social.

Trobo que és una eïna molt adequada per penjar el book o portfolio propi, o simplement, per tenir de manera ordenada, i penjat a la xarxa, l’evolució dels treballs, escrits, etc… de cadascú.

Una característica molt bona que té, és que es poden inserir els documents en les entrades del teu blog o web. En cada document hi ha les típiques opcions de favorites, share, embed, on aquesta última et crea el codi necessari per inserir un document issuu a un web. En el cas de wordpress.com cal un petit tutorial que podeu trobar a l’enllaç següent; click

A continuació us poso un exemple d’alguns documents perquè veieu com queden insertats.

Book de diseño, trabajos destacados (2010-2012)  dadoBook

Carta del restaurante  Eth Cedér de Montadi

Catálogo del EWMS – Catàleg del EWMS

Com tota bona eina, hi ha algun problema: és incompatible amb iphone i ipad, ja que al reformatejar el document utilitza flash (Els que no han pogut veure els documents insertats ja ho hauran notat) El que sí hi ha és una app per Android, una pena 😦
Fins ara no he trobat cap manera de llegir els documents des de Iphone, i desconec altres eines similars que funcionin amb iOS, però seguiré buscant.

see you!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: